Praznovanje 20-letnice podjetja in otvoritev novih poslovno-proizvodnih prostorov

Praznovanje 20-letnice podjetja in otvoritev novih poslovno-proizvodnih prostorov REM dogodek 10

V letu 2021 v podjetju beležimo svojo 20-letnico poslovanja, kar smo obeležili s slavnostno proslavo namenjeno poslovnim partnerjem, ki smo jo gostili v naših novih poslovno-proizvodnih prostorih v Industrijski coni Trebnje.

Pred uradnim delom proslave, smo za obiskovalce pripravili ogled novih poslovnih prostorov in proizvodnega procesa. V proizvodnji smo poleg izboljšav določenih proizvodnih postopkov, predstavili tudi nove tehnologije – laserski razrez debele pločevine, krivilni stroj debele pločevine in novo linijo za antikorozijsko zaščito.

Uradni del se je pričel z nastopom tolkalskega dua Dendrocopos in akrobatske skupine Flipping art. Sledila je predstavitev podjetja skozi leta razvoja ter nagovor direktorja g. Igorja Kastelica. Zbrane sta nato nagovorila še g. Jernej Salecl, generalni direktor Direktorata za internacionalizacijo, podjetništvo in tehnologijo ter g. Marko Gorjup, predsednik Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine. Zaključek prireditve pa je popestril nastop operne pevke Eve Pavli s tremi tenorji.