Lahko ste brez skrbi.
Z vami smo na vsakem koraku.

Od svetovanja do razvoja, od proizvodnje do montaže.

Storitve

Verjamemo, da dobra storitev nadgradi dober produkt. Svojim partnerjem želimo ponuditi celostno storitev in jim s tem olajšati gradnjo zahtevnejših modularnih objektov ter skrajšati čas od ideje do izvedbe.

Naše znanje v številkah

16

inženirjev v tehničnem sektorju

11

izkušenih prodajalk in prodajalcev

8

priznanj za razvite inovacije

8

priznanj za razvite inovacije

4500+

letno proizvedenih modularnih bivalnih enot

7,5

ur povprečno izobraževanja na leto na zaposlenega

0,8 mio

eur na leto vloženega v razvoj

4.500+

letno proizvedenih modularnih bivalnih enot

01

Svetovanje

Investitorjem, arhitektom in projektantom nudimo svetovanje že v fazi načrtovanja objekta. S tem lahko zagotovimo, da bo projekt najbolje zasnovan za modularni sistem gradnje in da bo izkoristil vse njene prednosti.

02

Projektiva

Vsak projekt pred pripravo pregledamo in tehnično izrišemo ter rešimo detajle. To nam omogoča, da lahko stranki ponudimo fiksno ceno za celoten projekt. Prav tako nam to omogoča, da po potrditvi projekta hitreje izvedemo fazo projektiranja.

Projektiramo v standardu BIM, prav tako pa za tehnične preračune uporabljamo sodobno programsko opremo, ki nam omogoča jasno tehnično sliko projektov.

03

Tehnologija

Prenos detajlov iz digitalnih načrtov v realnost je ključ našega dela. S strogim nadzorom proizvodnih procesov dosegamo najvišje standarde kakovosti.

04

Proizvodnja

Proizvodnja modulov poteka v nadzorovanem okolju, ki nam omogoča hitrejšo izdelavo in krajši čas od naročila do končnega objekta.

05

Montaža

Za doseganje visoke stopnje predizdelave že v sami proizvodnji opravimo vso možno montažo stavbnega pohištva, predelnih sten, grobih in finih inštalacij.

06

Prevoz

Ker se zavedamo specifičnosti naših izdelkov, našim strankam omogočamo organizacijo zanesljivega transporta, ne glede na velikost ali zahtevnost modulov.

07

Montaža na terenu

Zavedamo se, da je kvaliteta končnega objekta odvisna tudi od montaže na terenu. Svojim strankam zato ponujamo tudi to storitev, ki je lahko izvedena celostno na ključ ali pa samo delno po fazah.

Vsak dan se trudimo, da svojim partnerjem zagotavljamo storitve na najvišjem nivoju in s tem nadgrajujemo kvaliteto naših izdelkov.